Bewaking die verder gaat

Reaction Security is jouw partner op het gebied van bewaking. Jouw veiligheid en gemoedsrust hebben voor ons de hoogste prioriteit. Wij bieden hoogwaardige bewakingsdiensten aan jou als bedrijf of particulier, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Bewaking voor jou

Elke situatie vraagt om unieke aandacht. Dat snappen we bij Reaction Security. Daarom kijken wat we kunnen betekenen in elke situatie om optimale veiligheid te garanderen. Zo bieden we bijvoorbeeld:

  • Statische bewaking. Onze beveiligers zijn strategisch geplaatst op locatie voor constante aanwezigheid en het houden van toezicht. Bijvoorbeeld het controleren van toegangstickets, bij opvanglocaties of voor het buiten de deur houden van specifieke personen.
  • Hondenbewaking. Een bewaker met een hond werkt vaak afschrikwekkend en de hond is ook nog eens ontzettend goed getraind op het handhaven van orde. Aaien wordt afgeraden.
  • Objectbewaking. Wij beveiligen je kantoor of bedrijfspand. Overdag, als er personeel is, of…
  • Nachtbewaking. Voor wanneer het donker is en het pand leeg. Een fijne zekerheid.
  • Mobiele surveillance. Wij voeren binnen én buiten controles uit en controleren al rijdend het te bewaken object.

Galerij

Waarom Reaction Security?

Natuurlijk is onze hoofdtaak het veilig houden van gebouwen, objecten en mensen, maar minstens zo belangrijk is voor ons de service. Mensen moeten zich tenslotte veilig en welkom blijven voelen. Daarom werken we met de complete beveiliger: de beveiliger die méér doet. Ga jij voor beveiliging die verder gaat? Dan ga je voor Reaction Security! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!