Beveiliging die verder gaat

Beveiliging kan nodig zijn voor verschillende situaties, in verschillende mate. Het creëert een gevoel van rust en zorgt voor een snelle, goede afhandeling in het geval dat er wél wat gebeurt. De beveiligers bij Reaction Security zijn getraind volgens politie- en boa-richtlijnen en zijn in de gelegenheid EHBO te verrichten. Reaction Security richt zich op het bieden van beveiligingsoplossingen voor bedrijven en particulieren.

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Wat kunnen wij betekenen?

De beveiligers van Reaction Security hebben ervaring in en kennis van verschillende beveiligingsvormen, zodat we voor al jouw vraagstukken een oplossing kunnen vinden. Onze beveiligers kunnen 24 uur per dag ingezet worden voor:

  • Ad-hocbeveiliging, gericht op een specifiek geval of een specifieke situatie, bijvoorbeeld brand, inbraak, storing of verbouwingen. Wanneer er snel ingegrepen moet worden.
  • Persoonsbeveiliging. Een individu wordt beschermd, bijvoorbeeld als zij een bekende persoonlijkheid zijn of kampen met chantage, bedreigingen of stalking.
  • Evenementbeveiliging. Voor dat extra beetje veiligheid bij onder andere je markt, festival, congres, wedstrijd, voorstelling of feest. Wij maken ons druk over de veiligheid van de gasten, zodat zij dat zelf niet hoeven te doen.

Galerij

Waarom Reaction Security?

Een beveiligingsbedrijf kiezen dat met jou matcht is belangrijker dan je denkt. Het belangrijkste is tenslotte dat je je veiligheid aan ons uit wil besteden en hier een goed gevoel bij hebt – en houdt. Bij een spoedsituatie kunnen we binnen een uur een professionele beveiliger op locatie hebben. Kies jij voor beveiliging die verder gaat? Neem dan hier contact op!