De beveiliger die een stapje verder gaat

Bij Reaction Security hebben wij geen bewakers die de hele dag voor zich uit staren. Wij steken graag de handen uit de mouwen wanneer het een keer wat rustiger is. Staan we op een wel héél rustige dag bij het zwembad, dan pakken we met liefde de bezem er even bij en is het bij je evenement even pauze, dan helpen we graag even mee om de boel weer op orde te brengen zodat je met een paar minuten weer volop de drukte aankunt. Je betaalt ons tenslotte niet om stil te staan!

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Jouw zorg, onze expertise

Op een sociale manier de veiligheid garanderen, dat staat centraal in onze services. Wij stellen de-escalatie en preventie voorop, om een evenement of situatie zo plezierig en veilig mogelijk te houden voor iedereen aanwezig. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door van tevoren een veiligheidsplan op te stellen. Onze beveiligers gaan verder waar anderen stoppen. Wij stoppen niet bij onze functieomschrijving, maar nemen alle taken op ons nodig om de veiligheid te garanderen.

Service die telt

Alle beveiligers worden opgeleid om zo breed mogelijk op een situatie te reageren. Huur je beveiligers van Reaction Security in, dan kun je rekenen op:

  • Korte lijntjes, te allen tijde. Wij vinden snel contact belangrijk.
  • Duidelijkheid. Jij weet wat je kunt verwachten, tijdens elke stap van het proces.
  • Kwaliteit. De beste kwaliteit beveiliging. Snel schakelen is onze superkracht.
  • Reactie. Zien we iets gebeuren, dan handelen we. Direct.
    Klinkt dit als het beveiligingsteam voor jou? Kom ons leren kennen. Neem hier contact op!