Diensten

Beveiliging is maatwerk. Daarom wordt er altijd gekeken welke beveiliging en andere maatregelen nodig zijn voor een veilige situatie.

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Diensten

Bekijk hier al onze diensten die wij aanbieden.

Mobiele Surveillance

Bij Reaction Security begrijpen we hoe belangrijk het is om je eigendommen te beschermen. Daarom bieden wij gespecialiseerde mobiele surveillance diensten aan voor uw locatie.

Honden Brigade

Een bewaker met een hond werkt vaak afschrikwekkend en de hond is ook nog eens ontzettend goed getraind op het handhaven van orde en het opsporen van mogelijke inbrekers. Aaien wordt afgeraden.

Evenement Beveiliging

Voor dat extra beetje veiligheid bij onder andere je markt, festival, congres, wedstrijd, voorstelling of feest. Wij maken ons druk over de veiligheid van de gasten, zodat zij dat zelf niet hoeven te doen.

Object Beveiliging

Reaction Security biedt professionele object beveiligingsdiensten om jouw bedrijfspand te beschermen tegen potentiële gevaren. Met onze beveiligingsexpertise en toegewijd team van beveiligingsprofessionals zorgen we voor een veilige omgeving voor jouw bedrijf.

Bouw&Sloop Beveiliging

Reaction Security biedt gespecialiseerde beveiligingsdiensten op maat voor bouw- en sloopprojecten. We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee de bouwsector te maken heeft en zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van jouw projecten.

Horeca Beveiliging

Reaction Security biedt professionele beveiligingsdiensten specifiek gericht op de horecabranche. We begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van horecazaken en zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en gastvrije omgeving voor jouw horecagelegenheid.

Beveiliging Opvang Locaties

Veilige haven, gegarandeerde bescherming. Onze beveiligingsoplossingen voor opvanglocaties bieden rust en zekerheid. Met ons ervaren team zorgen we voor een veilige omgeving, waar uw personeel, bewoners en eigendommen altijd beschermd zijn.

Ondersteuning Handhaving

Krachtige samenwerking voor een veilige omgeving. Onze beveiligers werken zij aan zij met BOA’s om de handhaving te versterken. Met praktijkervaring die verder gaat dan standaard, bieden wij niet alleen toezicht, maar ook doeltreffende actie in elke situatie.

Quick Response Unit

Snelheid, veiligheid, vertrouwen. Onze Quick Response Unit staat paraat voor onmiddellijke beveiligingsbehoeften, waar en wanneer dan ook. Speciaal ontworpen om u volledig te ontzorgen, biedt ons team een uitgebreid scala aan expertise en uitrusting.

Persoons Beveiliging

Vertrouw op ons voor persoonlijke bescherming op maat. Onze ervaren persoonsbeveiligers bieden discrete en effectieve bescherming, waarbij uw veiligheid altijd voorop staat. Met op maat gemaakte beveiligingsplannen en 24/7 paraatheid, kunt u gerust zijn in elke situatie.

Receptie Service

Reaction Security biedt gespecialiseerde beveiligingsdiensten op maat voor bouw- en sloopprojecten. We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee de bouwsector te maken heeft en zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van jouw projecten.

Maritieme Beveiliging

Veiligheid op binnenwateren, zonder compromissen. Onze maritieme beveiligingsdiensten bieden complete bescherming voor bijvoorbeeld recreatiegebieden, stranden en pleziervaart.

Wat doet Reaction Security

Reaction Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige beveiligingsdiensten voor diverse sectoren. Met onze deskundige en goed opgeleide beveiligingsprofessionals streven we ernaar om een veilige en beschermde omgeving te creëren voor onze klanten.

Bij Reaction Security geloven we in een proactieve en klantgerichte aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke beveiligingsbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze beveiligingsprofessionals zijn goed opgeleid, betrouwbaar en kunnen snel reageren in geval van dreigingen of incidenten.