Over ons

Wij denken graag in uitdagingen, niet in problemen. Met op maat gemaakt beveiliging zorgen we voor de optimale situatie, in elke situatie.

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Even kennismaken

Een beveiliger die toekijkt en, als puntje bij paaltje komt, de politie belt in plaats van in te grijpen? Dat kon niet zo, vond eigenaar Rob. In 2009 kwam Reaction Security van de grond.

Kernpunten

Wij streven ernaar allround beveiligers op te leiden, volgens de maatstaven van de politie en boa’s. Een tik geven is makkelijk gedaan, maar wat de beveiligers van Reaction Security onderscheidt is hun training in mensenkennis en inleving. Alleen met die middelen kun je een situatie zo goed mogelijk aanpakken, vinden wij. Behalve beveiliger of bewaker zijn onze collega’s natuurlijk net zo goed gastheer. Een situatie gezellig houden en zich niet gelimiteerd voelen door de aanwezigheid van een bewaker of storende bezoekers, daar ligt onze kunst. Als bedrijf vinden we open communicatie, betrouwbaarheid en eerlijkheid ontzettend belangrijk. Jij moet weten waar je aan toe bent, op welke termijn, op welke manier. Simpel. En snel. Jij wilt geen dagen moeten wachten op reactie. Korte lijntjes, snelle communicatie.

Missie

Ons doel is het opleiden en tewerkstellen van allround bewakers, die net die extra stap zetten en weten om te gaan met elke situatie en jou op gebied van veiligheid volledig te ontzorgen. Elke dag is anders, elke opdracht vereist een unieke aanpak. Aan ons de uitdaging om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beveiliging op maat

Per hulpvraag kijken wij welke beveiliger het beste bij jou past. Kun jij bijvoorbeeld beter iemand gebruiken die goed kan de-escaleren, of heb jij gewoon een fysiek intimiderende beveiliger nodig? Openheid en transparantie staan bij ons voorop. We denken mee en adviseren. Kom je ons leren kennen? Neem hier contact op!