Professionele Beveiliging met Getrainde Beveiligingshonden

De hondenbrigade van Reaction Security biedt een breed scala aan beveiligingsdiensten met behulp van getrainde beveiligingshonden. Onze deskundige hondengeleiders en hun trouwe metgezellen staan klaar om een effectieve beveiligingsoplossing te bieden voor diverse situaties.

De beste beveiliging
Wij helpen u altijd zo snel mogelijk
Wij geven ook beveiligings advies

Diensten van de Honden Brigade

Onze hondenbrigade omvat verschillende gespecialiseerde teams, waaronder surveillancehonden, explosieven detectiehonden en narcoticaspeurhonden. Met deze teams kunnen we een breed scala aan beveiligingsbehoeften aanpakken, van terreinbewaking tot het detecteren van gevaarlijke stoffen. Onze hondenbrigade is een krachtig afschrikmiddel en kan snel en effectief reageren in geval van een dreiging.

De Voordelen

Het gebruik van een hondenbrigade biedt talrijke voordelen voor beveiligingsdoeleinden. Onze getrainde beveiligingshonden fungeren als een afschrikmiddel en voorkomen onbevoegde toegang tot terreinen. Ze voeren controle uit op drugs en explosieven, waardoor de veiligheid van jouw locatie gewaarborgd blijft. Bovendien zijn onze honden in staat om snel situaties te de-escaleren, wat bijdraagt aan een veilige omgeving.

Trainig en Professionaliteit

Onze beveiligingshonden worden zorgvuldig geselecteerd en ondergaan uitgebreide training om aan de hoogste normen te voldoen. Ze moeten sociaal zijn, goed onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad, niet angstig zijn en een sterke band hebben met hun geleider. Onze hondengeleiders zijn allemaal gecertificeerd door de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) of de bond van de diensthond. Elke hondengeleider-hond combinatie wordt beoordeeld en ontvangt een individueel certificaat.